Project Description

PERFORMANCE SPEAKERS

Vill du stärka ditt företags attraktionskraft och konkurrenskraft till dina kunder på er konferens ? Vill du lära dig storytelling och hur du blir en karismatisk och självsäker talare? Genom en duktig föreläsare når du ut med ett starkt budskap, något att reflektera över, något som stimulerar, provocerar, inspirerar och motiverar…något som stannar kvar hos människor långt efter det att de kommit hem.

Vi hittar den perfekta talaren för din föreläsning eller workshop, svensk som internationell, beroende på behov och publik.

Maila oss på events@performancebarcelona.com

Anna Benson
Anna BensonWhy Not!
Anna Benson är multikonstnären där inget är omöjligt! Med sin bakgrund, snabbhet och utstrålning är Anna enormt uppskattad och inspirerande såväl som moderator och föreläsare. Som åhörare lämnas ingen oberörd! Anna har en fantastisk förmåga att få sin publik att känna sig inspirerade, sedda och hörda! Ladda ner pdf och läs mer!

För ytterligare info eller bokning, kontakta oss på events@performancebarcelona.com

foto. Anna Lundell

FLORIAN MUECK
FLORIAN MUECKBoosting your charisma!
6,313 tal utvärderingar, 53 kunder, 22 industrier, 10 länder, 3 språk, en offentlig talare och karisma coach. Du kommer vinna på tre sätt. Du kommer vinna tonvis med självförtroende. Du kommer vinna övertalningsförmåga. Och ditt team kommer att växa tillsammans. Men – om du frågar mina kunder för ett enda skäl till varför dom jobbar med mig så skulle svaret bli, Han boostar din karisma!
För mer info eller bokning maila oss på events@performancebarcelona.com
TOBIAS KARLSSON
TOBIAS KARLSSONAllt är möjligt!
Tobias Karlsson kanske ni känner igen från TV4:s ”Let´s dance”, som den glada dansaren som fört fram en rad kvinnor till stordåd. Hans liv har dock inte alltid varit så.
En barndom kantad av mobbning och hemligheter höll på att bryta ner honom totalt, men har också gjort honom starkare och till den han är idag. Hör hans historia om de tidiga skolåren, där mobbningen löpte parallellt med en dansvärld fylld av beröm och ryggklapp. Hör om hur hans homosexualitet påverkat honom och hans omvärld och om hur Let´s dance fått drömmen att verka lite närmare.

För mer info eller bokning maila oss på events@performancebarcelona.com

MER AV VÅRA TJÄNSTER