BARCELONA – KONTRASTERNAS STAD

Barcelona, en kosmopolit som likt en amfiteater breder ut sig mot Medelhavet, och som kan skryta med att vara en av de städer i världen som kan erbjuda det mest optimala av ”playgrounds” på en och samma gång!

Hav, berg, strand, city, dag, natt, 2000-årig historia, innovation, listan kan göras lång! Det är skönheten och det fantastiska klimatet i en mix av ett framåttänkande kulturcentrum som kittlar människorna som bor i Barcelona, både dom som bott här hela sitt liv eller bara för en dag! En stad där meningen med tillväxt betyder mer än bara storlek, det är mer känslan av att känna sig hel, att leva med sensationen att varje dag är en möjlighet att upptäcka och lära något nytt!

På årets 52 veckor genomförs ca 86 stycken mässor! Att staden ligger i topp för Europas konferensdestination är inte så konstigt – detta är staden som gör kombinationen ”business with pleasure” till en verklighet om du bara vill!

MORE ABOUT OUR SERVICES

LayerSlider encountered a problem while it tried to show your slider.Please make sure that you've used the right shortcode or method to insert the slider, and check if the corresponding slider exists and it wasn't deleted previously.